Nurmikon kunnostukset Helsingin alueella

Olisiko nurmikon kunnostus tarpeen? Onko leikkialue päässyt ikävästi ränsistymään? Kaipaako piha uutta puhtia? Huoli pois, sillä Kiinteistöhuolto Sami Oy rientää mielellään apuun. Leikkipaikkojen, pihojen ja nurmikon kunnostus lukeutuvat kaikki tarjoamiimme palveluihin.

nurmikkotyöt

Meidän avullamme näivettynyt piha muuttuu uudenveroiseksi ja kurjassa kunnossa oleva nurmikenttä herää uuteen kukoistukseen. Samalla siistimme ja leikkaamme rehottavat pensaat ja pensasaidat sekä huolehdimme pihan yleisilmeen pirteämmäksi. Teemme nurmikon kunnostusta Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Vankka kokemus 

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta ja sinä aikana jättäneet jälkeemme lukemattomia uuden elämän saaneita pihoja, nurmikoita sekä leikkialueita. Kaunis ja hyvin hoidettu piha piristää ja on ilo silmille. Käytössämme on hyvä kalusto, jolla teemme järeämmätkin pihamaan kunnostukset, kaivuutyöt ja maansiirrot.

Palvelemme laajasti erilaisia toimijoita

Palvelemme pääkaupunkiseudun yrityksiä, taloyhtiöitä, julkisen sektorin toimijoita ja yksityisiä asiakkaita. Ota yhteyttä  - teemme pihastanne jälleen elinvoimaisen. Hoidettu piha houkuttaa ulos nauttimaan ja harrastamaan!

Toimimme yhdessä sisaryrityksemme Samin koneurakoinnin kanssa.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Sami Oy
Y-tunnus: 0893804-4
Ruosilantie 14, 2krs.
00390
HELSINKI
www.khsami.fi
Ruosilantie 14, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • Samin koneurakointi
  • tilaajavastuu
  • vastuullinen yritys
  • Kiinteistöhuolto Sami Oy - Karvaamokuja 4 II krs 00380 HELSINKI, 08938044 - Kauppalehden Yrityshaku

  • Suomen Vahvimmat

  • aaa