Katujen lakaisu ja pesu Helsingissä

kadunlakaisu

Kiinteistöhuolto Sami Oy:n lakaisukone- ja pesupalvelu on oiva keino päästä eroon keväisin hiekoitussorasta sekä kesän mittaan kertyvistä muista roskista. Kiinteistöhuolto Sami Oy pitää tiet, kadut ja parkkipaikat moitteettoman näköisinä ja siisteinä. Toteutamme katujen lakaisua ja pesua Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella yhteistyössä sisaryrityksemme Samin koneurakoinnin kanssa. Varaa kalusto paikalle numerosta 010 270 8880 .

Käytettävissämme on varsin kattava kalusto.

Palvelemme yksityisiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria - kysy lisää!

Kiinteistöhuolto Sami Oy:n lakaisu- ja pesupalvelut on tarkoitettu niin taloyhtiöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille kuluttajille. Meille on kertynyt yli 20 vuoden aikana hyvä määrä sopimusasiakkaita, jotka luottavat palveluihimme. Ota yhteyttä - varaa kokenutta ja ammattitaitoista apua katujen ja pihojen puhtaanapitoon.

Vähennä katupölyn määrää ilmassa

Tehokas ja ajoissa suoritettu katujen puhdistus vähentää joka keväistä ongelmaa eli katupölyn määrää ilmassa. Vaikuta alueesi ilman puhtauteen ja tilaa lakaisu- ja pesupalvelumme pihaan! Kiinteistöhuolto Sami Oy pitää pääkaupunkiseudun tiet, kadut ja parkkipaikat puhtaina - ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Sami Oy
Y-tunnus: 0893804-4
Ruosilantie 14, 2krs.
00390
HELSINKI
www.khsami.fi
Ruosilantie 14, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • Samin koneurakointi
  • tilaajavastuu
  • vastuullinen yritys
  • Kiinteistöhuolto Sami Oy - Karvaamokuja 4 II krs 00380 HELSINKI, 08938044 - Kauppalehden Yrityshaku

  • Suomen Vahvimmat

  • aaa