Kiinteistöhuollon hinnasto - edullisesti Helsingissä!

Kiinteistöhuolto Sami Oy tarjoaa monipuoliset palvelut yrityksille, rakentajille, taloyhtiöille, teollisuudelle, julkiselle sektorille ja yksityisille asiakkaille. Kiinteistöhuollon hinnastoon pääset tutustumaan alta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Asukkailta veloitettavat palvelut

Huolto- ja korjaustyöt suoritetaan normaalina työaikana, samoin vika- ym. ilmoitukset tehdään toimistoon toimiston aukioloaikana. Ainoastaan kiireellisissä tapauksissa työ suoritetaan päivystysaikana esim. vesivuoto tai ovenavaus. Päivystysaikana suoritetusta työstä laskutetaan erikseen.

Ovenavausmaksut on suoritettava käteisellä tai pankki-/luottokortilla ovenavaustapahtuman yhteydessä. Jälkikäteen laskutettaessa hintaan lisätään 10 euron laskutuskulu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Virallinen muuttoilmoitus tehdään maistraattiin tai postiin. Huoltoyhtiön tulee kaupungin järjestyslain mukaan pitää talosta asukasluetteloa. Tämän vuoksi tulo- ja lähtöilmoitus tulee tehdä myös toimistoomme 7 vrk kuluessa muutosta.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Sami Oy
Y-tunnus: 0893804-4
Ruosilantie 14, 2krs.
00390
HELSINKI
www.khsami.fi
Ruosilantie 14, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • Samin koneurakointi
  • tilaajavastuu
  • vastuullinen yritys
  • Kiinteistöhuolto Sami Oy - Karvaamokuja 4 II krs 00380 HELSINKI, 08938044 - Kauppalehden Yrityshaku

  • Suomen Vahvimmat

  • aaa